Održana završna konferencija projekta „Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu Osnovne škole Gvozd, Gvozd“
12.10.2016

Dana 15. lipnja 2016., s početkom u 10 sati, u prostorijama osnovne škole Gvozd održana je završna konferencija projekta „Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu Osnovne škole Gvozd, Gvozd“ (referentni broj KK.04.2.1.01.0075).

Svrha ove konferencije je predstavljanje glavnog projekta energetske obnove koji je rezultat uspješne prijave na natječaj Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te Europskog fonda za regionalni razvoj pod nazivom „Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja 4c1.1“. Projektna dokumentacija ovim je natječajem sufinancirana u 100%-tnom iznosu.

Sudionike konferencije pozdravila je ravnateljica osnovne škole Gvozd, gđa. Mirjana Šeović. Govor je održao i pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i šport Sisačko-moslavačke županije, g. Darjan Vlahov. Direktor projektantske tvrtke Planetaris d.o.o., g. Natko Bilić, i glavni projektant, g. Filip Dubrovski, ukratko su predstavili glavni projekt energetske obnove škole, koji uključuje arhitektonski, strojarski i elektrotehnički projekt.

Vizualizacija škole nakon obnove